27 Feb

Vols fer una reforma integral però no saps per on començar? Et donem alguns consells!

 

Sabem que les reformes són complexes, però abans de llançar-te a l’aventura, t’expliquem alguns consells per a què t’ho puguis prendre de manera més relaxada i no se’t faci tant feixuga!

  1. Quines necessitats tens? Fes un esbós!

És probable que no sàpigues ben bé com ho vols, però de segur que saps què necessites. Vols més espai? Que sembli més acollidor? Potser reacondicionar una habitació per transformar-lo en un estudi? Anota-ho a un full! I quan ho tinguis escrit, de segur que veus molt més clar cap a on vols encarar la reforma; i per això, aconsellem fer un esbós de com t’imagines l’espai reformat: on aniran les calaixeres, on es troben situades les finestres, on estarà la catifa…

  1. Busca a un o més professionals

Un cop tens les idees més clares que l’aigua, és hora de buscar a un o més professionals, que ells t’assessorin amb la construcció, els mobles, la pintura o altres elements que et puguin dur a la reforma dels teus somnis.

  1. Compara pressupostos

El següent pas i consell és comparar pressupostos, així com també veure els seus treballs anteriors: Quant val? Quin ha estat el resultat? Quant de temps m’ofereixen per fer la reforma?

  1. Coneix quins permisos d’obra has de demanar

Sempre és recomanable tenir llicència d’obres. No són molt cares ni complexes, i són senzilles d’aconseguir

  1. I tingues paciència!

Posts relacionats