EMPRESA

Descripció

Grup Tello es defineix com una constructora compromesa, tant per obra nova com per reformes integrals i tancaments d’alumini.

Per a tot això, l’empresa compta amb un aval que li aporta trajectòria al mercat,  gràcies al prestigi del seu equip humà i tècnic i els seus innovadors sistemes de gestió i control. Per altra banda, cal destacar l’existència de polítiques molt compromeses i enfocades a les necessitats del client:

 1. Una cultura empresarial basada en la qualitat i en la satisfacció de les necessitats dels nostres clients.
 2. Una llarga experiència adquirida amb els nostres clients gràcies a una relació de llarga durada i a través del coneixement mutu.
 3. Un compromís amb el desenvolupament sostenible i amb el servei a la societat de forma eficient i èticament responsable, creant valor per a proveïdors i clients.

Història

A Grup Tello, tenim més de 40 anys d’experiència en el sector de la construcció. Vam començar especialitzant-nos en l’obra nova i les reformes integrals, i ara també ens dediquem als tancaments d’alumini.

L’any 2005, Raúl Tello va decidir fer-se autònom i ajuntar-se amb un seu company per crear conjuntament la primera S.A., la qual va durar fins a l’any 2011. A partir d’aquí va començar a sorgir la idea de fer-se autònom però no tenia taller i al final es va enfocar a la creació d’una empresa de construccions: Grup Tello S.L. de manera solitària, on ha perdurat fins avui.

La seva experiència en el sector de la construcció fa que es pugui conèixer cada detall de tot el procés de venda, fabricació i muntatge en obres noves, obres professionals, reformes integrals i tancaments d’alumini per posar-lo al servei del client.

Cada client requereix tractar-lo amb cura, és per això que a Grup Tello volem oferir el millor assessorament i un pressupost adaptat a les vostres necessitats.

Així treballa Grup Tello, els millors professionals a l’abast de cada client!

Anteposar els nostres valors és la nostra base:

eina

Responsabilitat

gent

Serietat

rellotge

Predisposició

cor

Comprensió

treball

Esforç, treball i eficàcia

Per què ens escullen?

La nostra trajectòria és el resultat d’una cuidada metodologia de treball basada en el client, analitzant tots els processos de treball, des de l’atenció al client amb el millor assessorament i tracte particular, fins al final de les reformes. L’equip humà de Grup Tello està impregnat de professionalitat i compromís en tots i cadascun dels projectes.

Així som a Grup Tello i aquestes són les nostres bases per treballar, créixer i millorar dia a dia!

Català

 • Contacta amb nosaltres

  Pots trucar-nos o enviar-nos un mail. Quedem i ens coneixem. Així de fàcil! Necessitem telèfon i mail de contacte.

 • Explican's què necessites

  Volem escoltar-te. Ens agrada saber quins són els teus gustos, les teves necessitats i les teves idees. Així et podrem oferir el millor resultat.

 • Pressupost i projecte 3D

  Les imatges 3D t’ajudaran a visualitzar clarament el resultat final. Realitzem un pressupost gratuït i detallat, seleccionant els millors preus del mercat. Sense sorpreses.

 • Necessites algun canvi?

  Cap problema. Realitzem i presentem els canvis acordats.

 • Ens casem?

  Esperem un sí! Ara ja ens coneixem, sabeu com treballem i què us podem oferir. Si us agradem, seguim el camí junts. Després d’acceptar el projecte, continuem junts perfilant tos els detalls i ens posem a treballar per executar-lo en el menor temps possible amb professionalitat i eficàcia.