27 Mar

Vols fer una mudança? Què cal saber

Estàs pensant fer una mudança i no saps ni per on començar? Et portem algunes recomanacions!

  1. Carrega’t de paciència.
  2. Posa-ho tot en caixes, caixes i més caixes. Són les teves heroïnes.

I classifica-les! Primer col·loca tot allò que no vagis a utilitzar durant la mudança. Per exemple, si tens més d’un xampú o gel per encetar, deixa’n un de cada i tot lo altre cap a les caixes!

I important! No les tanquis fins que no hi tinguis tot de la mateixa gamma inclòs. Això previndrà que quan t’hagis mudat i comencis a ordenar, no hagis d’anar amunt i avall perquè estàs trobant culleres soperes a la caixa dels llibres i a la caixa dels estris de bany, per exemple.

  1. Hi ha calaixos que no cal buidar.

Si vols mantenir tot el que tens als calaixos, no vols llançar res i el que hi tens no pesa exageradament, no cal buidar-los, simplement protegeix el moble correctament –i així, a més, tens menys coses per ordenar-.

  1. Embala els objectes fràgils amb plàstic de bombolles o paper de diari.

Sempre és més recomanable el plàstic de bombolles, però embala-ho, millor prevenir que curar.

  1. Tot allò tou, en bosses d’escombraries.

No. No diem que s’hagi de llançar, però és una gran opció posar els objectes tous com els coixins, mantes i altres en bosses d’escombraries. I és per un motiu ben simple: pot ser que al camió de mudança hi hagin espais buits degut a la diferència de mesura de les caixes on no hi caben altres caixes, però si un element tou. A més, així també pots localitzar més ràpid on es troben aquests elements a l’hora d’ordenar el teu nou habitatge.

  1. Respecte els electrodomèstics…

Neteja’ls, descongela’ls i buida l’aigua que tinguin abans de començar la mudança. No vulguis trobar-te amb sorpreses. I després protegeix-los, sobretot als costats, per evitar que es malmetin durant el transport.

  1. Abans de la mudança, instal·la tots els serveis que necessitis al teu nou habitatge.

Ja sigui internet com algun tipus d’il·luminació o calefacció, sempre és més recomanable fer-ho abans que un cop instal·lat. Què prefereixes, que quan arribis al teu nou habitatge hagis d’ordenar tots els mobles, decoració, etc. i fer instal·lacions al mateix moment –o un cop acabat d’ordenar-ho tot -, o un cop arribis a la teva nova casa només falti col·locar cada cosa al seu lloc i així estalviar-te més estrès?

  1. Les empreses t’ajuden, de debò.

No cal dir que en mans de professionals sol sortir tot millor. Així que recomanem que contactis una empresa de mudances pròxima a la teva zona i els hi demanis pressupost.

Posts relacionats